Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de Montserrat) El Monestir de Montserrat convida homes de 18 a 35 anys interessats en la vida monàstica a viure el Tridu Pasqual, del 29 de març a l’1 d’abril, amb la comunitat benedictina. L’objectiu d’aquesta convivència amb els monjos de Montserrat, que ha tingut molt bona acceptació en les edicions precedents, és viure una experiència de recerca espiritual, tenint present la tradició monàstica occidental, i comprovar el que pot aportar actualment.

Els participants en aquest taller monàstic seran a Montserrat des de dijous 29 de març, a les 12h, fins diumenge 1 d’abril al migdia. Durant aquests quatre dies podran viure amb la comunitat benedictina de Montserrat, pregant i compartint els àpats amb els monjos. També participaran en diversos espais de reflexió, des d’una perspectiva monàstica,

Amb tots aquests elements, els organitzadors pretenen transmetre als participants un camí de vida, que és el camí monàstic, a través del qual, tot avançant en la cerca de Déu, es va creixent en el coneixement del vertader sentit de la pròpia vida i de la pròpia existència. La proposta de vida monàstica que Sant Benet fa en la Regla és també un model i una ajuda per a tots aquells que desitgen aprofundir en la seva fe cristiana. Seguir el ritme de la comunitat de monjos possibilita un conjunt d'experiències que després són comentades en grup, amb l’acompanyament d'un monjo.