Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Editorial Claret) El convent de Sant Francesc de Sabadell ha acollit aquest cap de setmana la presentació de Los tres frailecillos, els tres frarets, de fra Agustí Boadas. El llibre, editat per l’Editorial Claret, relata les peripècies fraresques durant els mesos del gran confinament de 2020. El relat destaca l’organització d’una exitosa missa virtual i els fets que reviuen els dramàtics moments de la pandèmia però sempre amb un toc de bon humor.

La presentació ha estat a càrrec de Josep Maria Esquirol, catedràtic d'ètica de la Universitat de Barcelona. En la seva intervenció ha destacat que les pàgines del llibre traspuen franciscanisme, per la seva bondat, esperança i contínues sorpreses i anècdotes. 

També han parlat els tres frarets: Carlos Fuentes, que ha assenyalat com el feliciten per un llibre de fàcil lectura i entranyable; Manuel Hernández, que ha recordat el confort i l’alleujament de tanta gent que durant el confinament sentia la necessitat d’anar a eucaristia i ho va poder fer amb la missa retransmesa per Facebook; i Boadas, que s’ha negat a tocar una peça musical en honor a les víctimes de la pandèmia, per recordar que tot el llibre és un tribut a la fraternitat virtual, del cel i de la terra, de la qual ell ha estat merament un altaveu. 

La presentació ha acabat amb una cita del llibre: “Tant de bo també nosaltres, frarets i ovelletes, gossos i gats, guapos i lletjos, sans o malalts, puguem també dir amb força i gràcia: seguim vius i mai ens separarem del què vam rebre i el que som capaços de donar als altres”.