Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) Les Llars del Seminari han donat la benvinguda, pocs dies abans de Nadal, a tres noves famílies. Des de la Fundació Entre Tots i per al bé de Tothom valoren amb alegria poder oferir un suport i un sostre en aquests dies. Tres pisos s'omplen de vida amb ganes de superar qualsevol adversitat, amb desig de tirar endavant i amb tota l'energia per assolir els seus objectius.

Els responsables de les llars del Seminari afirmen que els agradaria donar resposta a les 48 sol·licituds que han rebut en aquesta darrera fase de selecció. I destaquen que “tant de bo totes aquestes famílies que no han pogut tenir l'oportunitat de formar part del projecte, no haguessin de passar un Nadal sense un habitatge digne”. I hi afegien: “Desitgem que les famílies beneficiades puguin millorar la seva qualitat de vida i aconseguir tot allò que es proposin. Esperem que aprofitin aquesta oportunitat i gaudeixin del projecte i de tot el que els hi espera amb aquesta nova experiència”.

D’altra banda, fa uns dies, des del projecte es feien ressò del testimoni de Maridany que, amb els seus fills, comencen una nova etapa fora de les Llars del Seminari. Valoren el procés que ha fet a les Llars i apunten que “marxa una persona exemplar al nostre projecte, humil i lluitadora”. Acompanyant la seva sortida els va deixar unes paraules d’agraïment: “Gràcies per oferir-nos tantes possibilitats de creixement”, va escriure en un emotiu missatge.