Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Per tercer any consecutiu l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional –AUDIR– organitza la Nit de les Religions, un espai de trobada entre la ciutadania i les comunitats religioses de la ciutat de Barcelona que se celebra el 15 de setembre a partir de les deu de la nit.

Enguany són quaranta les comunitats religioses i entitats que obriran les seves portes a tot aquell qui s'adreci a les visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències o degustacions de menjar típic que s'organitzaran amb motiu de la Nit de les Religions.

Novetats d'enguany

Com a novetat d'aquest any, des de l'organització proposen una aplicació per a telèfon mòbil 'La nit de les religions', que es pot descarregar a l'App Store i a Google Play Store.

També és una novetat una visita guiada especialment dissenyada i pensada per als més petits amb les seves famílies. Organitzada per la revista Dialogal, dissabte de 10 a 13 hores, les famílies podran visitar el centre Dojo Zen Barcelona Kannon, el Gurudwara Gurdarshan Sahib, i el Centre Islàmic Camí de la Pau.

L’acte inaugural d’aquesta iniciativa serà el mateix dissabte 15 de setembre, a les 12.00 h, a la Sala Martí l’Humà (plaça del Rei, 1). Les persones assistents podran gaudir de la conferència “El llegat de Raimon Panikkar”, a càrrec del filòsof i escriptor Jordi Pigem, i de l’espectacle musical del grup BCN World Music Project, amb cançons provinents de diverses cultures del món.