Vés al contingut
Catalunya Religió dc. 31/03/2021

(Solidaritat Sant Joan de Déu) La vuitena edició de la Magic Line SJD serà el proper 30 de maig. Es tracta d’una edició molt especial que arriba un any després de l’inici de la pandèmia de la COVID-19, i per això aquest any la mobilització solidària de Sant Joan de Déu creix i traspassarà fronteres. 

Aquest any la Magic Line SJD caminarà sota el lema 'Més que mai': aquesta mobilització va néixer amb la voluntat d’ajudar i acompanyar a qui més ho necessita, i amb la COVID-19 els organitzadors afirmen que "és ara, més que mai, quan hem de demostrar que la solidaritat no s’atura i que és l’única sortida".

La Magic Line SJD d'aquest any s'adaptarà a totes les mesures sanitàries. Per aquest motiu les inscripcions seran per equips de 2 a 6 persones, ja sigui un grup d'amics, d'una empresa o una família. A més a més, també serà al territori d'una manera diferent als altres anys: aquest any, el recorregut és lliure. Abans, però, s'haurà de notificar a l'organització el recorregut. "Junts i juntes dibuixarem un mapa de la solidaritat que creuarà oceans", asseguren.

Més que mai: una Magic Line per a les persones afectades per la COVID-19

La crisi sanitària que estem vivint ha comportat conseqüències econòmiques i socials dramàtiques, especialment per aquelles persones que ja vivien una situació de vulnerabilitat. Per això, la Magic Line SJD és més necessària que mai: aquest any tots els recursos que s’aconseguiran entre tots i totes es destinaran a projectes socials dirigits a les persones que atenem i que pateixen les conseqüències de la pandèmia.

Temàtica
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.