Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Aquesta Setmana Santa ja es podran seguir en vídeo per internet totes les celebracions litúrgiques celebrades a la Basílica de Santa Maria de Montserrat. En període de proves, comença a emetre Montserrat Televisió com a pas previ a les emissions regulars. Podeu consultar la programació d'aquests dies aquí.

Després que aquest Nadal iniciés les emissions Montserrat Ràdio, ara s’hi suma l’emissió per televisió per internet. L’objectiu principal de les dues iniciatives és posar a l’abast dels oients els oficis litúrgics de la basílica en directe, impulsant un projecte de comunicació únic de la comunitat benedictina. La Basílica de Montserrat disposa càmeres fixes i un petit control de realització darrera del presbiteri que permet enregistrar i emetre tots els oficis i actes que s’hi realitzen. Fora de les hores dels oficis, també s’emetran altres continguts produïts per l’Abadia de Montserrat.
 
Totes les emissions es poden seguir a través de www.montserratradio.cat o des del web principal de Montserrat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.