Vés al contingut

notícies relacionades

sants-actuacio

Els castells homenatgen les noves torres de la Sagrada Família

ROGER VILACLARA –CR | Sonen gralles a la Sagrada Família. No es tracta d'un castell de deu pisos, sense folre o d'una estructura impossible. Però si d'un moment molt especial pel temple expiatori: quatre colles castelleres diferents alcen construccions per representar les quatre torres dels evangelistes. L'actuació castellera d'aquest dissabte davant la façana del naixement és un dels actes que la Sagrada Família ha programat per celebrar la inauguració del conjunt de quatre torres que han acabat recentment.
Sagrada Família 20-10-23

La Sagrada Família celebrarà amb la ciutadania la finalització del conjunt dels evangelistes

SAGRADA FAMÍLIA | Després de la coronació de les torres dels evangelistes Mateu i Joan aquest setembre, la Sagrada Família convida la ciutadania a celebrar la finalització del conjunt escultòric que envolta la torre de Jesús. Per aquest motiu, la basílica ha organitzat una programació d'actes que tindran lloc durant el mes de novembre amb un punt àlgid: el 12 de novembre, quan s'il·luminaran les quatre torres alhora per primera vegada. 

torre-mateu-coronacio

La Sagrada Família corona les noves torres dels evangelistes Mateu i Joan

SAGRADA FAMÍLIA | La darrera peça escultòrica de la torre de l'evangelista Mateu s'ha enlairat aquest matí per coronar el cimbori de la Sagrada Família que ja arriba als 135 metres d'alçada. Aquest mateix dijous la seguirà la figura de Joan que el temple col·locarà per coronar la torre. Amb aquestes dues, el conjunt de les torres dels evangelistes quedarà finalitzat i a punt per la seva inauguració i benedicció el 12 de novembre.

sagrada-familia-portes-obertes

15.000 persones visiten la Sagrada Família gratuïtament per la Mercè

SAGRADA FAMÍLIA | Coincidint amb la festa major de Barcelona, la Sagrada Família ha celebrat unes noves Jornades de Portes Obertes. El temple ha obert les portes a la ciutadania durant els dies 22, 23 i 24 de setembre i un total de 15.000 persones han accedit a la basílica de forma gratuïta.

safa-4

La Sagrada Família crea un fons d’acció social “per servir les persones”

ROGER VILACLARA –CR | Amb la voluntat de seguir el desig fundacional descrit a la primera pedra de la Sagrada Família, el temple ha anunciat aquest dimarts al matí que crearà un fons d’acció social per col·laborar en “una societat millor, més justa i més humana”. L’anunci l’han fet el director general de la Sagrada Família, Xavier Martínez, i l’arquitecte director del temple, Jordi Faulí, a la sala creuer, ubicada a 65 metres per sobre de la nau central.

Veure la fe

podcasts