Vés al contingut

notícies relacionades

Satish Kumar: "Cal una transformació fonamental de la nostra visió del món"

(Inspiració 2022) Quatre-centes persones han participat aquest cap de setmana al simposi ‘Diàlegs per a la Transformació’ que ha servit de tancament a la Travessa cap al 2022. Una iniciativa que s’ha dut a terme a Manresa durant el darrer any amb ponències, diàlegs, una caminada conscient i un concert. El simposi ha estat la culminació d’una reflexió ciutadana i d’un diàleg amb la ciutat al voltant dels àmbits terra, humà i transcendent.

Nova neteja perimetral a Manresa amb joves en situació de vulnerabilitat

(Inspiració 2022) El grup Travessa cap al 2022 organitza una nova neteja perimetral a Manresa. Serà aquest dissabte i, en aquesta ocasió, es comptarà amb la col·laboració d'Ampans, una entitat que acompanya i dona suport a les persones amb discapacitat intel·lectual o en situació de vulnerabilitat. Alguns dels joves d'aquesta institució també participaran de la iniciativa de Travessa 2022.

Manresa explora vies per transcendir la condició distòpica de la humanitat

(Inspiració 2022) El musicòleg manresà Oriol Pérez Treviño intentarà trobar les pautes i vies per transcendir la condició i naturalesa distòpica de la humanitat, en la xerrada de la Travessa cap al 2022, que tindrà lloc el dijous 16 de setembre, a les 19 hores, a l'auditori de UManresa-FUB. La xerrada, que porta per títol "Més enllà d'una humanitat distòpica", voldrà posar de manifest la constatació de com la pandèmia actual no només ens ha conduït fins a uns temps de naturalesa pandèmica, sinó també distòpica. La xerrada, inclosa dins la 7a.

Segona caminada conscient fins l’esplanada del Pont Nou de Manresa

(Inspiració 2022) La segona caminada conscient de la ‘Travessa cap al 2022’, emmarcada en l'àmbit ‘Silenci’, serà una caminada fins a l'esplanada del Pont Nou. Aquesta segona caminada conscient tindrà lloc el dimecres 26 de maig. Se sortirà a les 19 hores de la plaça Major de Manresa i acabarà sota l'esplanada del Pont Nou de Manresa.

Travessa cap al 2022 prepara una “caminada conscient”

(Inspiració 2022) ‘Travessa cap al 2022: un any de reflexió ciutadana’ ofereix aquesta setmana dos actes més d’aquesta iniciativa manresana. Dimecres, emmarcada en l'àmbit ‘Silenci’, tindrà lloc una “caminada cconscient’. Se sortirà a les set del vespre de la plaça Major de Manresa i acabarà al Museu de Geologia Valentí Masachs, que està ubicat a la seu de la UPC-EPSEM, al número 61 de l’avinguda de les Bases de Manresa.

Travessa cap al 2022 comença amb una neteja a l’entorn de la Seu de Manresa

(Inspiració 2022) Aquest dissabte al matí comencen els actes de Travessa cap al 2022: un any de reflexió ciutadana amb una de les neteges perimetrals, en aquest cas a l'entorn de la Basílica de Santa Maria de la Seu de Manresa. Aquest acte, emmarcat en l'eix acció, té la voluntat de teixir nous vincles entre la ciutat i el seu entorn, especialment als llocs sagrats que es situen a la perifèria manresana.

Veure la fe