Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(CPL) Una quinzena de persones de tot Catalunya es van aplegar al Santuari del Miracle, del 3 al 7 de setembre, per “tastar i conèixer la Litúrgia de les Hores”.  Un curs organitzat pel CPL amb la finalitat de promoure el res d’aquesta pregària comunitària de què el Concili Vaticà II va voler recuperar el sentit inicial –la lloança de Déu continuada matí i vespre-  i promoure’n l’ús entre tots els cristians. La recent aparició d’una aplicació per a mòbils i tauletes, que permet desentendre’s de la complexitat de buscar “què toca” segons el calendari litúrgic, perquè la feina ja arriba feta, permet també resar a casa o fins i tot al bus, al metro o a qualsevol espai, amb o sense connexió a internet.

El curs va comptar amb la col·laboració de: Josep Lligadas, Lluís Prat, Joan Baburés, M. Àngels Termes, Joan Torra, Xavier Aymerich i Mercè Solé, membres del CPL; Jordi Castanyer i Ramon Ribera-Mariné, monjos de Montserrat, i Olga Nicolau, monja de Sant Benet de Montserrat. I rebé la salutació i l’encoratjament de Joan-Enric Vives, president de la Comissió Interdiocesana de Litúrgia de la Conferència Episcopal Tarraconense.

En un ambient distès, enmig de la natura i amb alguna incursió en les joies artístiques del Solsonès, el curs va esdevenir font de convivència i de pregària.