Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Arquebisbat de Tarragona) Coincidint amb la solemnitat de la conversió de sant Pau apòstol, copatró de l’arxidiòcesi, i la festivitat de sant Francesc de Sales, patró dels periodistes, celebrada ahir dia 24, l’Arquebisbat de Tarragona, a través del seu Departament de Comunicació i Publicacions, ha posat en marxa tres canals corporatius de podcast.

Les noves tecnologies han donat pas a nous i diferents formats per a consumir informació i l’Arquebisbat vol incorporar aquesta plataforma dels podcast, que darrerament ha anat guanyant notorietat, per a la seva comunicació habitual.

En el canal «La veu de l’arquebisbe» s’hi penjaran articles, homilies i escrits destacats de l’arquebisbe Joan Planellas; el canal «Església diocesana» serà una oportunitat per escoltar una selecció d’articles, opinions i comentaris de la vida cristiana divulgats en les diferents publicacions diocesanes i, en darrer lloc, el canal «Vida diocesana» recollirà les notícies de l’arxidiòcesi.

Tot tres canals estan disponibles a les plataformes de podcast d’Apple, Google, ivoox i Spotify. 

D'altra banda, la Delegació diocesana de Litúrgia ha activat aquest dilluns, dia 25 de gener, un nou lloc web. En aquest espai es poden trobar recursos litúrgics i d’espiritualitat, el santoral amb el martirologi i les festes de l’arxidiòcesi, comentaris als salms i també el butlletí Connecta’t que edita aquesta mateixa Delegació amb caràcter bimensual.