Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(La Salle) Parlem amb la Soraya Feliz Agulló, Undergraduate Admissions Counsellor de La Salle Campus Barcelona-URL.

Quina és la teva funció al Campus?

L’assessorament i acompanyament dels alumnes interessats a estudiar un grau o doble grau de La Salle Campus Barcelona URL. La divulgació i execució del “Programa d’Activitats d’Orientació Acadèmica” destinades a les escoles, alumnes, famílies i formació per a professorat de Catalunya i Espanya.  

Quina creus que és la clau per fer la teva tasca de la millor manera possible?

Vocació pel sector educatiu; passió en el tracte cap als altres i ajuda; i sentiment de pertinença i confiança cap a la institució a la qual represento. 

Amb quines dificultats t’has trobat per exercir la teva feina durant aquest any tan complicat?

La incertesa i la por malauradament ens han acompanyat durant aquests últims temps. Paraules que s’han anat diluint a mesura que com a equip i personalment hem superat tots els reptes als quals ens ha fet enfrontar aquesta situació. Ara veig un camí ple oportunitats i aprenentatges. Hem hagut de canviar dinàmiques de feina i els nostres canals de comunicació. Passant de les xerrades presencials a les escoles a un format de virtualització; d’entrevistes personalitzades amb famílies al campus a reunions on-line; de la maleta per anar amunt i avall per escoles de Catalunya i Espanya, a trobar un raconet diferent de casa per fer la feina (de l’habitació, al menjador, passant per la cuina, i amb sort algun dia de terrasseta); però el pitjor de tot, sens dubte, ha estat no trobar-me amb una mirada, un somriure al davant, de l’alumnat, perquè tot i les possibilitats que ens ofereix la tecnologia res és comparable al caliu de la presencialitat.

Com creus que està afectant al Campus tota la situació provocada per la Covid-19?

Passadissos gairebé buits, activitats i sortides cancel·lades o ajornades, moments de tristor… Aquesta podria ser una lectura, tot i que prefereixo quedar-me amb les ganes de retrobament i de “nova normalitat” que tenim tots plegats. Som i serem un campus encara més humà. 

Què creus que distingeix el Campus La Salle d’altres universitats?

Sens dubte la predisposició, la professionalitat i l’empatia dels treballadors que la conformem. No hem badat ni un segon, i en el moment que un queia hem tingut a un company/a al costat per donar-nos de nou l’empenta. I val a dir que la inversió i implementació de l’Smart Learning al campus ha estat un goig en l’experiència educativa dels nostres alumnes, i un orgull que reflecteix el nostre esperit innovador, emprenedor. 

Explica’ns una anècdota que no oblidaràs mai.

M’he sentit com la convidada o el personatge infiltrat a casa d’alumnes, famílies, docents, companys… He conegut a fills, parelles, companys de pis, animalons…i he rigut moltíssim, perquè afortunadament ens ho passem molt bé fent la nostra feina. I si no que els hi diguin als alumnes que ens van ajudar en l’última sessió informativa on-line, en la qual mentre jo presentava al xat del grup arribaven una allau de fotomuntatges del meu cos presentant amb la cara dels alumnes de La Salle, que sempre participen en les sessions explicant les seves experiències al campus i projectes. Sens dubte ells són el motor del meu dia a dia.