Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes) L'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Vic i l'Hospitalitat de Solsona, informa que atesa la persistència actual de les circumstàncies sanitàries i socials derivades de la COVID-19, ha cancel·lat definitivament el pelegrinatge a Lourdes que s'havia posposat pel 26 al 30 de setembre.

Havent descartat ja fa mesos les dates de juny, s'havien reservat unes dates alternatives, però un cop el santuari va obrir recentment portes, es va començar tota la logística per veure les possibilitats reals de fer el pelegrinatge a Lourdes. Tal com està actualment la situació de pandèmia, des del propi santuari han transmès que serà molt difícil acollir peregrinacions amb malalts aquesta temporada, a part de les moltes limitacions de mobilitat dins el mateix recinte, on molts dels espais continuen tancats al públic. Els riscs sanitaris hi continuen sent i el compliment de les mesures de prevenció i aïllament difícilment es podrien seguir. A més, la previsió de nous rebrots desaconsellen del tot el desplaçament del gran gruix de gent que participa en un pelegrinatge. 

De la mateixa manera, la setmana de colònies que la delegació d'Osona - Ripollès prepara cada any a Alpens al mes d'agost també ha quedat suspesa. Consultat equip mèdic de l’Hospitalitat i veient les possibilitats de l'espai, i valorar els riscs i el compliment de mesures, el més aconsellable és deixar-ho per l'any vinent.

S’espera poder tornar a emprendre aquestes dos grans activitats l'any 2021 i fer el pelegrinatge a Lourdes del 12 al 16 de juny de 2021. És el primer cop en la història de l'Hospitalitat que s'ha de cancel·lar un pelegrinatge.

Benvolgudes/benvolguts Atesa la persistència de les circumstàncies sanitàries i socials derivades de la Covid-19 les...

Posted by Hospitalitat Lourdes Vic on Dijous, 9 de juliol de 2020