Pestanyes primàries

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Claretians) Del 12 al 21 de juliol a la Casa d’Espiritualitat Pare Claret de Vic se celebra la XVII Assemblea General de les Missioneres de la Institució Claretiana. Amb el lema“Maria es posà en camí” (Lc 1,39) vol ser una nova ocasió per respondre amb fidelitat com ho va fer Maria, la primera missionera, sortint a l’encontre dels germans i germanes essent portadores de la Bona Nova de l’Amor de Déu.

L’Assemblea es va iniciar dimecres amb una celebració eucarística compartida amb la comunitat de Vic. Pilar Rovira, Superiora General, va obrir les sessions de treball i va recordar que”el primer és donar gràcies a Déu perquè ens ha acompanyat durant aquests 66 anys: sense la força del seu amor infinit no haguéssim arribat fins aquí. Que el seu esperit ens il·lumini d’una manera especial en aquests dies “. Va animar a posar-se sota la protecció de Maria que “va saber respondre amb fe i alegria com expressa el nostre lema” i a “actualitzar el projecte del fundador”, el pare claretià Lluís Pujol.

En l’obertura es van llegir els afectuosos missatges de les diferents branques de la Família Claretiana i altres congregacions i amics que aquests dies preguen pel fruit de l’Assemblea.

El dia a dia de l’Assemblea es pot seguir al web de les Missioneres de la Institució Claretiana i al seu Facebook.