Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(FECC) La Fundació Escola Cristiana de Catalunya, juntament amb l'Associació Catalana per l'Excel·lència, Qualicat, convoca la setena edició del premi Xavier Batlle a les bones pràctiques i a la innovació educativa. El guardó té l'objectiu de fomentar la difusió de metodologies, eines i programes que contribueixin a la millora de les pràctiques educatives i que ajudin els alumnes a ser millors persones i a estar més preparats.

El premi va néixer per reconèixer els esforços que realitzen les organitzacions educatives no universitàries per fomentar la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques; fer aflorar les idees, les eines, les metodologies o les “maneres de fer” que constitueixen una bona pràctica educativa i potenciar la cultura de l’excel·lència.

El primer premi Xavier Batlle consistirà en una dotació econòmica de 2000 € per al centre guanyador per ajudar a implantar sistemes de gestió en base a l’excel·lència i un diploma acreditatiu, mentre que el premi popular Xavier Batlle al treball més transferible consistirà en una avaluació o autoavaluació d’excel·lència1 i un diploma acreditatiu.

El premi serà atorgat per votació popular i secreta entre els assistents a la jornada que tindrà lloc el 17 de març de 2022.

Els centres guanyadors podran disposar d’un acompanyament gratuït per realitzar una autoavaluació d’excel·lència a càrrec de personal qualificat de QualicatEdu.

Els centres interessats poden presentar els treballs fins al 31 de gener de 2022.