×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) El Cronobosco segueix l'avanç del Campobosco per la terra del jove Joan Bosco i aquest dijous 4 d'agost va ser un dia de peregrinació per la província de Torí per conèixer la seva vida. 

Després de l'eucaristia presidida per l'inspector de Santiago el Mayor, Juan Carlos Perez Godoy, els visitants van agafar els diferents “campobuses” cap als llocs més significatius de la joventut de Sant Joan Bosco.  

A Chieri es va visitar el seminari, on els visitants van poder venerar les restes de Lluís Comollo a l'Església de Sant Felip Neri, també el Cafè Pianta i per a acabar, el Duomo de Chieri i la casa de les salesianes.

També entren a la visita els pobles més propers a I Becchi que, d'una o una altra manera, han tocat el cor salesià, com ara Mondonio, poble on va morir Domènec Savio el 9 de març de 1857. També la granja Moglia recentment restaurada, casa on Don Bosco va estar vivint i treballant com a aprenent amb una família d'agricultors. Finalment una visita a Castelnuovo Don Bosco, terra del Sant, on es va batejar i va prendre la sotana.