Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Salut Alta) El diumenge 27 d’octubre la Fundació Salut Alta ofereix una jornada de portes obertes al barri a través de la II Cursa d’Orientació Solidària organitzada conjuntament amb el Club d’Orientació de Catalunya.

Un format apte per a tots els públics

La Cursa d’Orientació és un format que s’adapta a perfils de totes les edats ja que són els participants qui decideixen el recorregut a fer. Així doncs, es pot prendre com un agradable passeig o bé com una activitat esportiva competitiva.

Es pot escollir participar en la categoria individual, grupal o familiar i cal fer la inscripció prèvia a través d’un formulari online obert fins el 20 d’octubre. Tota la informació està present a la pàgina web.

La Causa

Setmanalment des de la Fundació es duen a terme activitats socioeducatives a infants, adolescents i famílies del barri La Salut de Badalona. Però a més de l’acció educativa, l’acompanyament i el treball amb les famílies, l’entitat també considera el treball amb l’entorn com un pilar de la seva metodologia. D’aquesta manera, dur a terme una cursa d’orientació permet conèixer aquesta zona de la ciutat, viure la diversitat que hi ha al barri en primera persona i col·laborar amb els projectes de l’entitat. És per això que, a més del preu base de la inscripció, s’ofereix als participants la possibilitat de fer una aportació extra o bé, en cas de no poder assistir, es pot col·laborar a través del Dorsal 0.