Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(SIC) Retransmissions en streaming, recursos per a la catequesi, vídeos promocionals, reportatges seran els principals continguts del nou canal de Youtube del Secretariat Interdiocesà de Catequesi. L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és oferir als catequistes un espai de trobada en què puguin seguir de prop i en ocasions a temps real l'actualitat en el món de la catequesi.

Aquesta nova eina digital suposa un pas important per donar a conèixer les diverses activitats promogudes pel SIC, i animar els agents al servei de la catequesi a assistir als diversos cursos i jornades promogudes des del secretariat. Youtube és en l'actualitat el portal de descàrregues de vídeo en línia més important de la xarxa. Des de la seva creació allà per febrer del 2005, Youtube va revolucionar la forma de veure vídeos en línia donada la seva velocitat de pujada com l'efecte viral que genera. Si el referent de tota recerca és Google el referent de lloc web de vídeos és Youtube.

Aquest nou projecte sorgeix per la consciència de la importància de la comunicació en el món de la catequesi. Això és el que ha portat a apostar per una nova estratègia comunicativa que se suma a la pàgina web, operativa des de fa uns anys, i precedeix als perfils de instagram i twitter, que també es preveu engegar. Després de dedicar múltiples esforços en el camp dels nous canals de comunicació, en el seu últim plenari que va tenir lloc el passat mes de juny a Vic, els diversos delegats diocesans van concloure que ha arribat el moment d'actualitzar-se en aquest camp. El primer dels passos en aquest procés de renovació ha estat la creació d'un canal de Youtube que s'ha llançat recentment.