Vés al contingut
Catalunya Religió
canolich music 2024

CR Canòlich Music ha presentat la seva dotzena edició. Del 20 al 23 de novembre de 2024 i sota el lema 'EN XARXA: Connectem | Construïm | Celebrem’, Sant Julià de Lòria acollirà artistes com  Sara Roy, Cesc Sansalvadó, Estenez Music i Ubuntu, amb el compromís d’unir la joventut "en la vivència de la fe, la música i la cultura", han explicat.

A més del cartell d’artistes, Canòlich Music ha presentat el seu nou web on s’hi pot trobar tota la informació sobre el festival, els músics convidats i les activitats que es duran a terme al llarg dels quatre dies. Amb una imatge renovada, que acompanya la imatge gràfica estrenada fa poc i un logotip redissenyat per simbolitzar "la casa del Canòlich Music" on tothom "hi cap i ningú no es queda endarrere", han explicat els organitzadors.

El festival Canòlich Music arribarà aquest novembre a la dotzena edició, mantenint, recorden, "l’essència de crear un espai d’encontre i de comunicació entre els joves al voltant de la música i l’experiència de la fe cristiana".

Sara Roy és una cantant i compositora catalana que porta des dels 12 anys en el món de la música. Durant la seva adolescència va formar part del grup de música infantil Macedònia i més endavant va participar al concurs “Factor X España” amb el grup Noah. Ha publicat un disc (‘(A)MAR’) i nombrosos senzills.

El cantautor Cesc Sansalvadó va decidir un bon dia deixar la feina de professor d’educació física i entregar-se a la seva passió per la música, per la via més directa: es va plantar a Barcelona i es va posar a cantar al metro sense ni tan sols deixar la maleta. Des de llavors, ha treballat cada oportunitat per fer crèixer i difondre el seu talent, fins a convertir-se en un
dels artistes més prometedors del pop-folk català. Com a mostra, el seu primer disc ‘Homeward’ publicat aquest 2024.

Guillermo Esteban componia cançons per descarregar la fúria adolescent. Es va fer conegut com el raper Grillex, però ara ha donat un gir a la seva carrera, començant de zero amb un nou nom, Estenez Music, i un missatge sobre el valor i la dignitat de ser cristià. Orgullós de la seva fe, aquest madrileny presentarà a Canòlich Music les cançons que ha estrenat durant
el darrer any.

I els Ubuntu repeteixen al festival després de les bones sensacions que van deixar a l’edició passada. Aquest grup marista de Barcelona va nèixer sense més pretensió que compartir la música a la Trobada Internacional de Joves Maristes de 2016 a Lió, però es van engrescar i fins avui. Amb ells la missa del Canòlich esdevindrà una festa d’acció de gràcies.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.