Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Marta Nin – CR) El director de la sala de premsa de la Santa Seu, Federico Lombardi, ha confirmat aquest dimecres a la tarda a CatalunyaReligió.cat que el viatge del papa a Barcelona per consagrar el Temple de la Sagrada Família no està descartat i que les declaracions d’aquest matí del cardenal Lluís Martínez Sistach s’ajusten a l’estat de la petició feta des de Barcelona.

Lombardi ha confirmat que “Benet XVI ha acollit la invitació del cardenal de Barcelona” i que “la Santa Seu l’està estudiant”.  En aquest sentit, el portaveu de la Santa Seu assegura que “el contingut de la nota de premsa del cardenal Lluís Martínez Sistach sobre un possible viatge és excel·lent i correspon exactament a la situació actual".

En la confirmació de la possibilitat del viatge a Barcelona, Lombardi també recorda que “encara no hi ha cap decisió definitiva al respecte, ni en sentit positiu ni en sentit negatiu”, coincidint amb les declaracions que aquest dimecres al matí ha fet el cardenal Lluís Martínez Sistach que és qui ha cursat la invitació al Sant Pare.