Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(Amics de l'orgue de Vendrell) Aquest divendres a les 20.30 h a l’església de Sant Salvador del Vendrell tindrà lloc el concert a càrrec de la violinista Anna Urpí, el violoncel·lista Adrià Grandia i l'organista Josep Mateu Pérez. 

Sota el lema 'Punt de partida', la idea original i la composició musical i de textos l'ha feta Anna Urpí Baldrís. A més del concert, Anna Urpí Ivern i Gemma Rafecas seran les encarregades de llegir uns textos preparats especialment per al concert. 

“Enmig d'un univers aparentment ordenat en els sons, les textures i els colors es barregen. Apareix un punt. És minúscul, i només tu el veus. Però conté tota la força que necessites. Aquest punt és un impuls, és un canvi, és una decisió conscient. Aquest punt té un abans i un després”. Són les paraules de la creadora del recital, Anna Urpí, per mirar d'explicar el que vol transmetre el concert. “Us proposem entrar en aquest univers on les idees es transformen en paraules, notes i silencis. Un viatge sonor que ens convida a descobrir qui som i qui volem ser”, assegura. 

El concert és gratuït i no cal fer reserva prèvia. Al final de l'acte hi haurà unes paneres per col·laborar amb l'Orgue del Vendrell.