Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) La setmana que envolta el dia 6 de juny és un temps festiu per a la família marista. Aquest dia es celebra la vida i obra de Marcel·lí Champagnat amb motiu de la seva santificació, i és una ocasió privilegiada per fer memòria del seu testimoni i la missió que ell va llegir, inspirat per la realitat rural de la regió del Roina fa més de dos-cents anys.

A més de les diverses iniciatives que estan duent a terme els diferents centres, han  volgut fer algunes propostes a nivell de xarxa, inspirant-se en les experiències d'altres congregacions religioses i les pròpies, amb la primera roda de webinars i de la Pasqua a casa.

Els maristes comparteixen quatre propostes diferents que ens permetran celebrar Sant Marcel·lí de maneres diverses, adaptades a totes les edats, en xarxa i durant tota la setmana. Primer fan una convocatòria a elaborar imatges originals inspirades en els valors maristes. Després compartiran un conte inspirat en la vida de Champagnat i explicat per mestres de diferents escoles maristes de Catalunya.

El dimecres 3 de juny es trobaran amb diferents persones que ens explicaran el seu testimoni de vida a partir de la pregunta "Què vol dir ser marista avui?". Finalment, a mode de conclusió, el divendres 5 celebraran junts Sant Marcel·lí a través de la música, amb un concert en línia durant el qual farem connexions amb diferents músics de la família marista.

Consulta aquí el Programa Sant Marcel·lí