Vés al contingut
Catalunya Religió
cloenda-magic-line
Fotografia: Solidaritat SJD.

Solidaritat SJD L'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona ha acollit aquest dimarts l'acte de cloenda de la 10a edició de la Magic Line Sant Joan de Déu 2023. La celebració ha estat un homenatge a una dècada de compromís amb les persones en situació de vulnerabilitat; d’engegar una mobilització ciutadana que ha anat creixent, celebrant-se a Barcelona, Lleida, Madrid, Mallorca, Múrcia i València. 

La Magic Line SJD 2023 ha batut rècords de captació i participació, amb gairebé 15.400 magicliners en 1.188 equips i 423.994 € recaptats. Gràcies a la solidaritat de totes les persones, entitats, escoles i empreses participants, la 10a Magic Line SJD podrà impulsar diversos projectes socials i sanitaris de diversos centres de Barcelona, Lleida, Madrid, Mallorca, Múrcia i València en els àmbits de salut mental, infància i família, sense llar, migracions, dependència i gent gran, discapacitat, recerca i docència, sensibilització, cooperació internacional i exclusió social.

"Celebrem que hem aconseguit crear un esdeveniment de referència"

El director de l'Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota, ha assegurat que la cursa ha estat possible gràcies als centres, voluntaris, empreses i equips. "Avui no celebrem el pas del temps, celebrem que hem aconseguit crear un esdeveniment de referència", ha dit.

Durant l’acte s’ha projectat el documental ‘Magic Line SJD: 10 anys caminant junts‘, una peça que obre la porta a “la cuina” de la mobilització i en la qual podràs veure part de l’equip que la fa possible i com de la idea original de fer una cursa no competitiva amb finalitat solidària ha arribat a complir 10 anys.

Una mobilització que no ha parat de créixer

Des de 2014 la Magic Line SJD ha permès destinar al voltant de 3.050.000€ para finançar programes de suport a infants, adults i gent gran que atenen als centres de Sant Joan de Déu i entitats socials properes.

La 10a caminada solidària de Sant Joan de Déu es va celebrar el 26 de març. D’aquesta edició, Sant Joan de Déu destaca el creixement territorial, la recuperació de l’essència de la mobilització i la gran festa final, enguany al Moll de la Fusta de Barcelona.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.