Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 28/05/2012

La orde Hospitalària de Sant Joan de Déu (OHSJD) ha posat en marxa una campanya per donar a conèixer els seus valors. A part de la divulgació dels valors a través de les Xarxes Socials, germans, professionals, voluntaris i usuaris dels diferents centres i programes de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu Província d'Aragó - San Rafael han participat en la realització d'un audiovisual on exposen les seves vivències i reflexions al voltant de les cinc valors amb els quals es regeix l'Ordre.

Els valors estan en plena actualitat i més en un context de crisi. L'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu porta gairebé cinc segles acollint al malalt i als més necessitats a través d'un valor prioritari l'Hospitalitat que gira al voltant d'aquests: Qualitat, Respecte, Responsabilitat i Espiritualitat. L'Hospitalitat és acollir a la casa a l'altre compartint el que un té en funció de la necessitat de l'acollit. És un moviment d'acostament que busca contribuir al desenvolupament i benestar de la societat, per això, Sant Joan de Déu ha realitzat un vídeo de valors per donar a conèixer aquest moviment d'acostamenta les realitats més vulnerables. El vídeo es titula els Valors de la Família Hospitalària.

En l'audiovisual, que s'ha editat en dues versions, reduïda i estesa, han intervingut Germans, professionals, voluntaris i usuaris dels diferents centres i programes de l'Organització donin dels àmbits assistencial, social, espiritual, docent, investigador i tutela i integració sociolaboral. A més el vídeo té animacions en Motion Graphics per visualitzar de manera senzilla la tasca dels Germans en el món.
 
A través dels perfils de Facebook i Twitter de l'OHSJD es donaran a conèixer iniciatives, projectes i articles relacionats amb els valors. Cada setmana estarà centrada en un dels cinc valors de la institució i es fomentarà la participació dels usuaris perquè també ells puguin reflexionar o aportar viuencies vinculades a ells.
 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.