Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(La Salle) La Salle Campus Barcelona-URL presenta al Saló de l'Ensenyament 2018 les novetats per al curs 2018-2019, en els quals es potencien les àrees de management i informàtica amb nous graus que s'adapten als diferents interessos i necessitats dels estudiants, des de graus 100% en anglès, dobles titulacions amb direcció d'empreses o el nou grau d'informàtica de 3 anys. Tots ells ofereixen com a valor diferencial un ampli coneixement de les noves tecnologies aplicades, tant a nivell tècnic com de gestió, així com una visió internacional -es poden cursar en anglès-, i el foment de l'emprenedoria i la innovació entre tots els seus estudiants.

Graus de Management que preparen per a la transformació digital

En el món actual, la revolució digital està canviant la manera de comunicar i de fer negocis. Els professionals han de poder adaptar-se constantment a aquests canvis, i per fer front a les necessitats formatives per preparar a aquests nous professionals, la Salle-URL prepara professionals amb amplis coneixements de les noves tecnologies i ofereix el Grau en Direcció d'Empreses Tecnològiques i a partir de setembre de 2018 el nou Grau en Disseny i Innovació de Negocis Digitals. De 3 anys i totalment en anglès, està dissenyat per a alumnes amb un perfil innovador, pràctic i emprenedor que busquin un grau amb una metodologia molt pràctica per reptes.

Aquest programa dóna resposta a un perfil d'alumne interessat a estudiar management però amb mentalitat i coneixements empresarials, entusiasmat per l'entorn de les startups, creatiu, amb passió per la tecnologia i la transformació digital. Un dels elements diferencials del grau és que busca el desenvolupament de mentalitats empresarials, ja que aquests estudiants es caracteritzen per la seva capacitat de resoldre problemes complexos, trobar oportunitats de negoci viables i liderar el canvi i la innovació.

Així, el perfil de sortida d'aquests estudiants és doble: tant pot ser emprenedor i fundador de noves empreses, com treballar en empreses com a gestor de Màrqueting o projectes digitals, ser intraemprenedor dins d'una empresa consolidada, assessor en projectes o treballar en una startup , entre molts altres.

4 graus en l'àrea d'informàtica

A més del Grau d'Enginyeria Informàtica tradicional, a La Salle es pot cursar també International Computer Engineering, que es va posar en marxa aquest curs. Aquest grau és l'únic programa a Barcelona 100% en anglès que facilita el coneixement i les habilitats necessàries per fer front a les noves demandes de l'economia global en el sector de la informàtica, i inclou dos stages internacionals que acosten a l'experiència real de la cultura i economia mundials, liderant la revolució digital "anytime, anyplace". Els professionals que sorgiran d'aquests estudis seran enginyers que tindran un part molt activa en la revolució informàtica en núvol, de Big Data i Intel·ligència Artificial.

I per a aquelles persones que estiguin interessades en el management i la informàtica, La Salle-URL ofereix també una doble titulació, també en anglès, que combina International Computer Engineering i el Grau en Direcció d'Empreses Tecnològiques que permet a 5,5 anys obtenir les dues titulacions oficials i tenir una formació global en dos dels àmbits de major projecció de creixement. L'objectiu d'aquest grau és dotar l'empresa de persones amb un perfil professional molt singular que faciliti la seva ràpida incorporació al món laboral.

L'oferta de La Salle-URL en aquest àmbit es completa amb el Grau en Tècniques d'Aplicacions de Software. Sent el primer programa d'informàtica de 3 anys, se centra en les qüestions metodològiques, tècniques i tecnològiques de la informàtica des d'un punt de vista molt pràctic, amb perfils de sortida relacionats amb el desenvolupament d'aplicacions mòbils, la creació de webs, l'administració de sistemes, el suport tècnic i el màrqueting digital. S'ofereix l'oportunitat de desenvolupar projectes integrals i basats en casos reals i actuals amb un enfocament molt pràctic i professional per tenir la capacitat d'aplicació immediata d'aquests coneixements en el món laboral.

Metodologia Learning by Challenge

Aquests programes, igual que a la resta d'àrees d'enginyeria TIC, animació i arquitectura a que La Salle-URL ofereix formació, s'aplica la metodologia Learning by Challenge, treballant en projectes basats en reptes que proporcionen als alumnes l'oportunitat d'aplicar els coneixements adquirits en temps real. A La Salle Campus Barcelona l'ecosistema empresarial gira al voltant de La Salle Technova Barcelona, un dels parcs d'innovació i acceleradors de startups més importants a Espanya.

L'oferta de graus de La Salle que es podrà veure al Saló de l'Ensenyament es completa amb els dos Graus d'Arquitectura i Edificació, el grau en Animació & VFX, així com un total de 7 enginyeries entre les quals destaca Enginyeria Multimèdia amb esment en Videojocs i Enginyeria Electrònica amb menció en Robòtica.

Sobre La Salle Campus Barcelona‐URL

La Salle, amb més de tres segles d'experiència i membre fundador de la Universitat Ramon Llull, és un centre universitari que ofereix formació universitària especialitzada en Arquitectura, Enginyeria, Direcció d’Empreses i Animació & VFX. Amb una clara vocació internacional, és membre de la xarxa global lasaliana, present a 77 països i formada per 1.000 centres educatius i 60 centres universitaris repartits pels cinc continents. A més, aposta decididament per l’emprenedoria a través de La Salle Technova Barcelona, un parc d’innovació i acceleració de nous projectes empresarials de base tecnològica.