Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(La Salle) Lleure, creativitat, esport, aventures i voluntariat solidari són algunes de les activitats que els infants i joves vinculats a La Salle han realitzat durant aquest mes de juliol.

A La Salle Premià de Mar les activitats d’estiu ja fan 20 anys. Han seguit el centre d’interès 'Viatgem en el temps' amb diferents tallers de manualitats, esports, teatre, activitats aquàtiques (bodiboard, padelsurf i bigfoot), cinema, malabars i pàdel.

A La Salle Sant Celoni el ja tradicional Casal Aventures Mil organitzat per l’Agrupament EROL i l’escola ha obert passaport metafòric als nens i nenes de P3 fins a 6è per viatjar per tot el món. Han visitat un bosc vertical, una granja d’animals i han gaudit d’infables, piscines de boles i mil manualitats.

A La Salle Comtal el Grup 7DE9 – Joves La Salle Comtal, un projecte de Pastoral Juvenil destinat als alumnes i exalumnes de l’escola, organitza el Casal. Van iniciar la història del casal explicants als infants que farien un viatge a través dels medis (terrestre, aquàtic i aeri). A partir d’aleshores amb jocs al pati, banys a la platja, jocs d’aigua i altres activitats refrescants s’ho han passat d’allò més bé. Han fet gimcanes on han descobert les estrelles, constel·lacions, planetes i coses de l’Univers, han passejat pel canal olímpic amb barca, visitat el parc dels sentits i circuits del bosc vertical.

A La Salle Reus més de 400 infants participen a les diferents activitats d’estiu. Des del 25 de juny s’estan desenvolupant campus de bàsquet, campus de futbol i casal d’estiu. Cada setmana són més de 270 nois i noies d’entre 3 i 14 anys que estan realitzant activitats a l’escola, gaudint dels esports, tallers, jocs, d’activitats en anglès. Més de 1.200 inscripcions setmanals en les activitats. Des del campus de bàsquett -amb tecnificacions de minibàsquet i treball de la competició, amb moltes remullades dels jocs d’aigua i piscina-, al campus de futbol -amb perfeccionament i pràctica del futbol combinat amb jocs i altres esports… i les lluites d’aigua per sufocar la calor!- fin al casal d’estiu -amb activitats d'anglès, esports, lleure i espai creatiu, amb les remullades i la piscina.

La Salle Bonanova ha ofert activitats per a millorar la llengua anglesa. Als alumnes d’Educació Infantil i Educació Primària tenen la possibilitat de passar uns dies diferents a principis del mes de setembre amb la possibilitat de gaudir d’una estada a Anglaterra. També la possibilitat de gaudir d’uns dies de colònies a la Seu d’Urgell per alumnes de 5è i 6è de Primària passant uns dies divertits amb els companys tot gaudint de les possibilitats que ens ofereix l’entorn privilegiat de l’Alt Pirineu català.

Per a alumnes d’ESO i Batxillerat un nou model de curs d’anglès, Intensive English, que es basa en la pràctica i consolidació de l’idioma a partir de l’ús de noves perspectives educatives centrades en el desenvolupament personal de l’alumnat. A través d’activitats dinàmiques i innovadores, l’alumne/a es fa gradualment responsable del seu propi procés d’aprenentatge. També ofereixen el Summer School Immersion. Ofereixen la possibilitat que els alumnes facin una primera aproximació a com és la vida d’estudiant en una de les escoles on realitzen les Estades Trimestrals.

La Salle Tarragona enguany han arribat a 380 inscripcions en els campus, Salleure! Centenars de jocs, tallers, gimcanes, esports, competicions, jocs d’aigua i un LipDub que podeu veure aquí:

La Salle Palamós ha preparat un casal per a infants d’Infantil i Primària i durant les setmanes d’estiu “han viatjat arreu del món” per a descobrir les diferents cultures. A més, han gaudit de jocs, activitats esportives, tallers, danses, jocs d’aigua… Tot això, acompanyats d’una protagonista viatgera que els ha fet de guia en totes les aventures proposades.

Un Camp de Treball organitzat per Joves La Salle i Pastoral Arlep va permetre a 5 estudiants baixar al Barri de Sant Pere de Barcelona amb l’objectiu de donar suport al Casal d’Estiu de la Fundació Comtal. Els participants, en aquesta ocasió han estat de Manlleu i Canàries.