Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(La Salle) La Salle Figueres organitza diversos actes solidaris per tal de recaptar diners per la Marató de TV3, que enguany tractarà sobre el Càncer i se celebrarà diumenge 16 de desembre.

La primera cita tindrà lloc aquest dimecres 5 de desembre. Els alumnes de 4t d’ESO, dins l’Aprenentatge Servei, han organitzat dues activitats benèfiques dirigides als alumnes d’Infantil i Primària.

En aquest cas, els d’Infantil i els de primer cicle de Primària podran gaudir de l’Hora del Conte Solidari. L’activitat començarà a les 17.00 h i tindrà lloc a la Biblioteca del centre. El preu és de 3 euros per cada nen/a i els adults poden pagar la voluntat. El preu inclou dos contes explicats pels alumnes de 4t d’ESO, un conte de regal i una manualitat en acabar.

La resta d’alumnes de Primària podran gaudir un Cinefòrum. La projecció de la pel·lícula serà a les 17.00 h al teatre de l’escola. El preu també és de 3 euros per cada nen o nena i els adults que vulguin assistir poden aportar la voluntat. En aquest cas, el preu inclou crispetes, la projecció de la pel·lícula i un debat a càrrec dels alumnes de 4t d’ESO.

Aquestes però, no seran les úniques activitats que organitzarà La Salle Figueres amb motiu de la Marató. De fet, el pròxim dissabte 15 de desembre, tindrà lloc el Festival d’Infantil, una cita que també recaptarà fons per la Marató.

Finalment, el centre també participarà en la campanya d”Un origami 1 euro’. Una iniciativa solidària que organitza, anualment la Fundació Mútua General de Catalunya.