Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(La Salle) El passat dijous 12 de setembre les aules de La Salle s’omplien de nou. Sota el lema "Imagina" els 25 centres educatius de la Institució a Catalunya iniciaven un nou curs que arriba carregat de novetats.

Un lema amb què La Salle vol “iniciar un moviment en el cor de totes les persones que formem La Salle. Un moviment que s’inicia en el nostre interior i surt cap enfora amb molta força”. La imaginació “a més de connectar-nos amb la nostra part creativa ens anima i motiva a actuar, a moure’ns, a ser protagonistes”.

Enguany La Salle augmenta la seva oferta educativa i seran 10 els centres que impartiran el Batxillerat dual, que permet als alumnes obtenir la titulació de Batxillerat del país d’origen i el nord-americà. (La Salle Barceloneta, Comtal, Congrés, Horta, Manlleu, Manresa, Montcada, Reus, Sant Celoni i Tarragona).

D’altra banda, La Salle Torreforta iniciarà de manera experimental la implantació a 1r, 2n i 3r de primària del Nou Context d’Aprenentatge (NCA). L’NCA és un marc pedagògic i pastoral, amb identitat pròpia, que pretén donar resposta a les necessitats que presenta l’escola actual. L’NCA ha arribat a 15 centres més de La Salle de tot el territori espanyol.

La Salle Catalunya compta amb una xarxa de 25 centres educatius que ofereixen totes les etapes educatives, des del primer cicle d’Educació Infantil fins a la Universitat. Una de les apostes de la Institució es troba en els Cicles Formatius.

Actualment La Salle ofereix 25 Cicles Formatius presencials diferents, 9 de Grau Mitjà, i 16 de Grau Superior. A més, també ofereix 4 titulacions de Cicles Formatius online.

Pel que fa a les instal·lacions, La Salle ha aprofitat l’estiu per fer diversos arranjaments a les instal·lacions, com el nou menjador a La Salle Horta, la remodelació de la pista del pati de La Salle Premià, l’aula del professorat de La Salle Molleurssa, o diversos espais al Campus Barcelona, com el IoTICAT i la cuina. Altres centres també han fet obres de millora de canalització de l’aigua, de cablejat elèctric, entre d’altres.