Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sagrada Família) La Basílica de la Sagrada Família celebra la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, amb l’entrada gratuïta de tots els Jordis, Jorges, Jordines, Georgines… Demà 23 d’abril, de 9h a 20h, tots els qui es presentin a l’entrada de les taquilles del carrer Sardenya amb un document d’identitat que acrediti el seu nom podran entrar de franc. 

 

La Sagrada Família festeja així la importància del patró de Catalunya i destaca la seva presència en el temple, ja que és l’únic Sant, a part de Josep i Maria, que és present a la nau central. L’escultura de Sant Jordi, de Josep Maria Subirachs, està situada al Jube, a 8,5 metres d’alçada, en un lloc preferent del temple, tal i com va indicar l’arquitecte Antoni Gaudí, qui tenia una especial estima per aquest Sant.

Jordi, Jorge, George, Georges, Gorka, Xurxo, Gjergj, Georg, Jörg, Jürgen, Jörgen, Jirjis. Gevorg, Georgi, Jiří, Juraj, Jure, Juro, Jura, Đuro, Đurađ, Juroslav, Juriša, Juco, Zoran, Jørgen, Jørn, Georg, Juraj, Jüri, Yrjö, Jyrki, Jyri, Deòrsa, Seòras, Siôr, Siors, Siorus, György, Seoirse, Georgius, Jurģis Jurgis, Jurjis, Joris, Sjors, Jørgen, Georg, Gheorghe, Jörgen, Göran.... o Jordina, Georgina, Georgette, Georgia, Jorgelina, Deòrsag, Georgia, Jurga... són alguns dels noms que donaran accés al temple.