Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Sagrada Família) Més de 20.000 persones van assistir l’any passat a les diferents sessions d’il·luminació de la façana de la Passió coincidint amb els dies de Setmana Santa. Per tal de mantenir la tradició d’un esdeveniment molt valorat pel veïnat del barri, la Sagrada Família ha decidit oferir de forma gratuïta i oberta a tots els públics la gravació de la il·luminació de la façana de la Passió del darrer any.

El dia d’inici de l’experiència serà aquest dilluns, 6 d’abril, a les 20 h. A través del canal de YouTube de la Sagrada Família, tothom qui ho desitgi podrà accedir al videoresum de l’esdeveniment de l’any passat. A través d’una locució musicada, l’esdeveniment va resseguint les escenes de la façana de la Passió on l’escultor Josep Maria Subirachs va plasmar els últims dies de la vida de Jesús.

A més, a través del hashtag #viulaSagradaFamília, tothom qui estigui seguint l’esdeveniment podrà anar comentant les sensacions i emocions del moment.

Els continguts publicats expressament per a aquestes dates estaran accessibles de forma pública i gratuïta fins al Dilluns de Pasqua.

Els oficis de Setmana Santa des de la Catedral de Barcelona

Els dies 9, 10 i 11 d’abril, coneguts com a Tríduum Pasqual, la Catedral de Barcelona acollirà les celebracions que commemoren la passió, la mort i la resurrecció de Jesucrist. Tothom qui vulgui seguir oficis des de casa ho podrà fer a través del web de la Sagrada Família, que connectarà amb la retransmissió a distància que es realitzarà de cadascuna d’aquestes cerimònies.

En concret, es tracta de l’ofici de Dijous Sant a les 18.30 h, la celebració de la Passió del Senyor el Divendres Sant a les 17 h i, per acabar, la Vetlla Pasqual el dissabte 11 a les 19 h.

A més, cal recordar que la Catedral de Barcelona també acollirà la missa de  Rams i la missa del Diumenge de Pasqua, totes dues a les 12 h.

Totes les celebracions estaran presidides pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona i actual president de la Conferència Episcopal Espanyola, i es podran seguir en directe.