Vés al contingut
2 Catalunya Religió dl. 14/06/2021

(Sagrada Família) A partir d'aquest divendres, 18 de juny, la basílica de la Sagrada Família amplia el seu horari i obrirà les seves portes de divendres a diumenge de 9 a 18 hores. Les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web de la basílica.

El temple va reobrir les seves portes als visitants el darrer cap de setmana de maig, amb un èxit d'assistència: pràcticament 5.000 persones van visitar l'emblemàtica església en només 48 hores. La basílica portava set mesos de tancament i inicialment només estava oberta els dissabtes i diumenges de 9 a 15 hores. Si la previsió continua amb bons resultats com fins ara, a banda d’obrir els divendres, dissabtes i diumenges, les pròximes setmanes la Junta Constructora de la Sagrada Família es plantejarà una fase d’ampliació progressiva dels dies i horaris de visites.

Tal com es va anunciar, l’obertura queda subjecta a possibles alteracions segons l’evolució de la situació sanitària, els canvis en les mesures del Procicat i garantint sempre la viabilitat de les visites.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.