Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sagrada Família) El diumenge vinent, 1 de març, la Sagrada Família acollirà a les 18 h la celebració de la missa «Sent la Creu», amb la qual es commemora l’inici de la quaresma i es comparteix aquesta efemèride amb els més joves de la diòcesi de Barcelona. L’eucaristia, l’acte central del Pla Pastoral Diocesà que aquest any es dedica a l’eix dels joves, estarà presidida pel Cardenal i Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i Omella, i comptarà amb la presència del bisbe de Bangassou (República Centreafricana), Juan José Aguirre.  

D’aquesta localitat procedeix també la creu que presidirà la missa i que és un símbol de la lluita contra la violència entre musulmans i cristians que es viu en aquests territoris. Les seves víctimes han estat defensades per l’església cristiana, que ha hagut de fer d’escut humà en els enfrontaments. Durant l’eucaristia, de fet, es podran escoltar testimonis d’aquesta situació.

Per assistir a aquesta missa cal tenir entrada. Per reservar-la, s’ha d’emplenar aquest formulari o passar pel Secretariat diocesà de pastoral amb joves fins al 28 de febrer en l’horari següent: dimarts, dijous i divendres de 9 a 15 h i dimecres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. També es poden recollir a la parròquia de la Sagrada Família (c/ de Sardenya, 318) de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h fins al 28 de febrer.  

La missa podrà seguir-se en directe des d’aquest enllaç.