Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Sagrada Família) El dia del 134è aniversari del nomenament de Gaudí com a arquitecte de les obres del temple, i davant del repte que suposa la finalització de la seva construcció el 2026, la Sagrada Família ha volgut llançar un blog, des del qual s’anirà informant de l’avenç de les obres de la Basílica i que constituirà alhora un canal de comunicació directe amb la comunitat interessada a conèixer l’obra magna de Gaudí i la seva evolució.

El blog se centrarà en la informació relacionada amb l’obra i el projecte arquitectònic del temple, i inclourà articles tant per al públic general com per a l’especialitzat en les tasques que es duen a terme en la construcció de la Sagrada Família, com ara arquitectes o enginyers. Així també, hi haurà un espai on es donaran a conèixer els oficis aplicats a la Basílica.

Durant la propera dècada, serem testimonis de canvis espectaculars al temple, el principal dels quals és la configuració d’un nou skyline i, conseqüentment, per a Barcelona. És per aquest motiu que, amb la posada en marxa d’aquest blog, la institució ha volgut que el públic sigui partícip del dia a dia d’aquesta dècada, de manera que tothom pugui conèixer el que passa en l’àmbit constructiu a la Sagrada Família i en formi part.