Vés al contingut
Catalunya Religió

(Sagrada Família) Les 27.000 entrades per visitar la Basílica durant les tardes dels caps de setmana d’octubre s’han esgotat el mateix dia que s’han posat a disposició del públic.A les 12 h de dilluns 31 d’agost, s'han posat a disposició de la ciutadania de Barcelona fins a 27.000 entrades per visitar la Basílica durant els caps de setmana del mes d’octubre a través del web de la Sagrada Família.

L’èxit de la iniciativa ja es va confirmar en els darrers mesos, quan es van posar a disposició de la ciutadania 37.000 entrades per visitar el temple els mesos de juliol i agost i 24.000 entrades per al setembre. En totes les ocasions, també ara, les entrades s'han esgotat en poques hores.

La ciutadania de Barcelona que vulgui descobrir com ha canviat la Sagrada Família en els darrers anys tindrà una nova oportunitat de poder-la visitar durant els caps de setmana del mes de novembre. Està previst que a partir del 5 d’octubre es posin a disposició de la ciutadania de Barcelona les entrades per visitar el temple durant el mes de novembre.

La Junta Constructora manté la seva aposta per l’Hora Barcelona, un model de visites exclusiu per als barcelonins i barcelonines de forma gratuïta i sense turistes. La gran acollida que ha tingut aquesta proposta queda confirmada pel fet que, en les dues convocatòries anteriors, les 60.374 entrades Hora Barcelona disponibles es van esgotar en menys de cinc hores.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.