Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sagrada Família) Amb l’arribada de l’advent, que ens prepara per al Nadal, la Sagrada Família dona a conèixer els actes amb què convida la ciutadania a viure plegats aquesta espera i la celebració del naixement de Jesús. Entre els actes, hi ha tallers familiars, celebracions litúrgiques i actes culturals, com ara el concert i la il·luminació de la façana del Naixement.

El taller familiar es va iniciar el passat 30 de novembre i se celebrarà fins al 5 de gener. Inclou una visita centrada de manera especial en la façana del Naixement, una activitat de descoberta i un taller de manualitats on nens i nenes elaboraran una estrella que podrà formar part de la decoració del seu arbre de Nadal. Per la seva banda, la il·luminació de la façana del Naixement tindrà lloc els dies 19, 20, 21 i 22 de desembre, i permetrà recordar l’esdeveniment històric de l’arribada al món del fill de Déu a través de la il·luminació de les escenes representades en aquesta façana i d’una locució musicada. L’acte és gratuït.

Així mateix, el dia 24 de desembre a les 19 h tindrà lloc la missa del Pollet per celebrar el naixement de Jesús en un horari que permet que el públic familiar i infantil hi pugui participar. L’entrada a aquesta missa és lliure però hi ha aforament limitat.

Per últim, el dia 30 de novembre va tenir lloc el concert amb el qual es va celebrar la proximitat de Nadal. Va ser a càrrec de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) i del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, i va comptar amb la direcció del lleidatà Xavier Puig i amb el violinista andorrà Gerard Claret com a concertino director.