Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(CR) La Junta Constructora de la Sagrada Família ha anunciat en un comunicat que ha decidit aturar les obres de construcció i les visites al temple a partir d’aquest divendres. La mesura es pren “amb la voluntat de protegir els visitants, tot el personal i els col·laboradors externs del temple del risc de possibles contagis per la COVID-19”.

Les misses del cap de setmana, de dissabte al vespre i diumenge al matí, i els oficis de Setmana Santa es mantindran. En les misses dominicals a la Basílica s’adequarà l’espai de celebració per aplicar-hi les mesures preventives adients. La Generalitat ha fixat que no hi hagi concentracions de més de mil persones i que els locals no superin un terç de l’aforament total per assegurar una distància prudencial entre els assistents. El temple obrirà només per celebrar aquests actes litúrgics amb el personal de seguretat imprescindible.

La reobertura del temple no té una data fixada i es decidirà en funció dels esdeveniments. El tancament de visites afecta també a la Casa Museu Gaudí, ubicada al Park Güell.