Vés al contingut
Catalunya Religió dt. 26/05/2020

(Baula) La Fundación Edelvives, a la qual pertany l'Editorial Baula, organitza una Trobada en  línia gratuïta, en col·laboració amb la CIEC, sobre «El paper de l'educador cristià en temps de canvi» el proper dijous 28 de maig, a les 18 h.

Durant els últims mesos, la incertesa i el desconeixement sobre la gestió de l'epidèmia del coronavirus a nivell mundial ha commocionat el món sencer.

Aquesta nova realitat a repta, a tots els que treballem en l'àmbit educatiu, a discernir sobre el que és realment essencial i a pensar en noves formes de gestió. Aquesta trobada vol propiciar la reflexió i abordar aspectes fonamentals sobre el paper que té l'educador cristià en aquest temps tan difícil per a la societat. És el moment d'exercir el lideratge des d'un missatge vital.

Aquest proper dijous, 28 de maig, tindrà lloc una trobada en línia gratuït, per generar un espai de reflexió, en el qual el director de l'Institut de la Família, el filòsof Xosé Manuel Domínguez Prieto, dissertarà sobre el paper que té l'educador cristià en aquesta crisi sanitària mundial.

En el diàleg hi intervindran també altres persones com, Óscar Pérez Sayago, secretari general de la Confederació Interamericana d'Educació Catòlica (CIEC), la germana Glòria Liliana Franco, presidenta del CLAR d'Amèrica, Juan Pedro Castellano, director de la Fundación Edelvives,  Óscar Elizalde, assessor de comunicació de CIEC..

El debat estarà moderat per Juan José Echeverría, responsable de l'àrea de Patrocinis i Esdeveniments de Fundació Edelvives.

Aquesta trobada també s'unirà Llatinoamèrica i s'emetrà des de la plataforma en línia # elcolesigue.tv. Per participar-hi cal inscriure's.

 

Temàtica
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.