Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CVMC) Diumenge 30 de gener, À Punt reprendrà la retransmissió de les misses setmanals des de la parròquia de l’Assumpció de Torrent.  

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha acordat aquest dimecres els criteris que han de complir les retransmissions religioses en la programació d’À Punt.   

En aquest sentit, entre els criteris aprovats està la correcció lingüística i el compliment dels codis de regulació detallats en el llibre d’estil en tots els continguts audiovisuals que s’emeten en els mitjans públics valencians. 

A més, el Consell Rector assenyala la possibilitat d’incloure continguts religiosos des de diferents poblacions per tal de contribuir a la vertebració.  

Les retransmissions de l’ofici religiós els diumenges s’iniciaren en la televisió d’À Punt a partir del confinament, al març del 2020. L’acord del Consell Rector en aquell moment va ser que s’emetrien fins que duraren les restriccions d’aforament a les esglésies. El passat mes d’octubre s’alçaren les restriccions i, com s’havia acordat, es donaren per finalitzades les retransmissions de les misses. El Consell Rector acordà, el 16 de desembre, integrar en la graella programes religiosos de les diferents confessions amb representació a la Comunitat Valenciana, així com la represa de la retransmissió de les misses els diumenges a partir del 2022 i sense limitació en el temps.