Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CPL) Coincidint amb la celebració dels 50 anys de “Missa Dominical”, hi ha hagut renovació de l’equip de redacció. Els nous membres que s’han incorporat són: Alberto Para, diaca (en camí cap al presbiterat), director del secretariat diocesà de catequesi de l’arquebisbat de Barcelona i estudiant de l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona; Emili Villegas, prevere del bisbat d’Urgell, llicenciat en litúrgia per l’Institut Sant Anselm de Roma; Carles Cahuana, prevere i secretari general del bisbat de Terrassa; i David Álvarez, prevere del bisbat de Barcelona i formador del Seminari.

Juntament amb aquests recentment incorporats, la resta de l’equip està format per Xavier Aymerich (director), Miquel ÁlvarezJaume FontbonaLluís PratJosep TeixidóJosep Maria RomagueraFrancesc Romeu i Mercè Solé.

La revista “Missa Dominical”

La revista publica 16 números a l'any i té un àmbit d'influència que va més enllà del nombre de subscripcions. És una revista de pastoral litúrgica que es dirigeix als sacerdots i als equips de litúrgia de l'àmbit català, i també del castellanoparlant, per preparar l'Eucaristia dels diumenges i festes, i inclou des de breus articles sobre litúrgia, fins a orientacions generals per a la celebració, comentaris bíblics de les lectures del dia, projectes d'homilia... i uns fulls per a la celebració que contenen monicions, formularis per a la pregària dels fidels i suggeriments per als cants. Són materials de informació i pràctics per a la celebració dominical i la pastoral litúrgica.