Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Josep Castellà -Bisbat de Solsona) En la Junta de Càritas Parroquial de Tàrrega, celebrada el passat 16 de juny, el director Ezequiel Rufes manifestà la seva decisió de deixar el càrrec i passar el relleu a una altra persona de la Junta. El motiu és l’inici d’una nova etapa i considera que cal deixar pas a noves persones. Se sent satisfet de la tasca que ha realitzat, amb una bona col·laboració i sintonia amb la Junta, professionals, socis i voluntaris. Rufes ocupava el càrrec des de l’any 2014.

Les seves accions, com ell mateix ha dit en una carta a tot Càritas, han estat sustentades en els següents pilars: “una informació complerta i transparent; una coordinació entre els professionals i la Junta; una comunicació per Radio Tàrrega, Nova Tàrrega, el Ressò i Xarxes com a vehicle per donar-nos a conèixer. També el tenir un equilibri pressupostari i impulsar la cohesió i responsabilitat de tots els membres de Càritas.”

Des de la Unitat Pastoral Parroquial de Tàrrega s’agraeix a Ezequiel Rufes tota la seva intensa entrega, gran professionalitat, rigor, transparència, bon fer amb les persones, capacitat d’avançar i visió de futur. Rufes des d’ara passa a ser director en funcions fins a la nova Junta del proper mes de setembre, on es farà el relleu definitiu del càrrec.

La nova persona proposada és Josep Manel Gustemps, membre de l’actual Junta i persona amb gran experiència en entitats socials, al qual se li manifesta l’agraïment per haver acceptat aquest nou servei cap a Càritas Parroquial de Tàrrega.