Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) Des que el passat 14 de març el Govern aprovés declarar l'estat d'alarma a tot el territori nacional per afrontar la situació d'emergència sanitària provocada pel coronavirus COVID-19 han estat nombroses les iniciatives agrupades sota el moviment #JoEmQuedoACasa.

Els Salesians, en línia amb l'aposta de les autoritats sanitàries sobre la importància del distanciament social i la manca de contactes entre persones com a millors bases per evitar la propagació del coronavirus i la saturació de el sistema sanitari, se sumen a les iniciatives educatives d'aquesta campanya des de diferents parts de món.

Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora

Les portes de les cases salesianes estan tancades, però les activitats estan en plena ebullició. Cada matí comencen amb els tradicionals "Bons dies" a Facebook i Instagram; també els grups de formació dels oratoris continuen la seva activitat de forma virtual, a l'igual que els estudiants dels centres educatius que recorden que no estan de vacances gràcies als cursos i tutories digitals que garanteixen l'acompanyament diari.

Amb aquest context, units al moviment sorgit a les xarxes i que es tradueix en el lema "Jo em quedo a casa”, es va presentar la web de recursos inspectorials.

"En converses amb les Delegacions de Pastoral Juvenil i Família Salesiana, neix aquesta iniciativa després de veure les nombroses nascudes a nivell local en qüestió d'hores", afirmen des de la Delegació de Comunicació.

Aquest espai, que compta amb apartats com Bon dia, oracions, eucaristies en directe, infografies o recursos educatius i d'entreteniment, entre d'altres materials, vol ser un aparador que reculli les diferents accions d'interès elaborades des de les presències salesianes. 

"També estem treballant per afegir un podcast amb diferents missatges de Bona Nit i recursos per viure la #PascuaSalesianaEnCasa. Tot estarà disponible en els propers dies per a la consulta i descàrrega gràcies a la feina dels responsables de les diferents trobades amb joves que es van veure ajornats i de la col·laboració de l'equip inspectorial de Pastoral Juvenil ", comparteixen des de la Delegació de Comunicació.

Una iniciativa que anima quedar-se a casa i contribuir a posar fre a la propagació del coronavirus.