Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Federació de Cristians de Catalunya) El Concurs Bíblic, creat i dirigit per la Subfederació “Grup Avant” de Terrassa de la Federació de Cristians de Catalunya, encara la seva etapa final el proper 15 de febrer quan finalitzi la recepció de treballs d’aquest curs 2019-20. En aquesta nova edició es vol arribar a una participació d’uns 700 centres educatius i de catequesi i entorn a uns 70.000 participants.

Des de l’inici d’aquest curs escolar, la Subfederació ha contactat amb més de 3.000 centres escolars i també amb 500 centres catequesi, havent enviat uns 5.000 e-mails amb les bases del concurs a entitats i contactes dels centres.

Com a novetat per aquesta edició, en tots els centres escolars i de catequesi, a cada nen o jove premiat se li entregarà un pen drive amb les bases de la propera edició. La participació pot fer què el jove experimenti, per si mateix, nous coneixements o experiències de la fe cristiana (com podria ser un apropament personal en la figura de Jesucrist), arran del treball que ha de presentar a concurs.

Aquest certamen, amb les seves diverses modalitats, pretén que nens, adolescents i universitaris utilitzin la Bíblia com a eina del seu treball per trobar-se amb Jesús. En aquesta línia d’actuació, el tema triat per aquesta 35ena edició és molt encertat: “Si vols trobar-te amb Jesucrist...Avui tens una oportunitat!”.

Per altra banda la voluntat d’aquest concurs, que organitza cada any el “Grup Avant”, és també la d’escoltar altres entitats de l’Església per col·laborar i aconseguir possibles sinèrgies i fites apostòliques que millorin l’eficàcia evangèlica.

Des de fa 3 anys el Concurs Bíblic, eina evangèlica i ecumènica, s’està experimentat en totes les comunitats d’Espanya i als Estats Units amb el suport del Grup Avant.