Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Solidaritat SJD) Aquest curs ha estat una mica estrany. Amb mascaretes, grups bombolla i algun confinament o altre que ha complicat la vida a infants, mestres i famílies. Per això Solidaritat SJD tenia "moltes ganes de retrobar i celebrar amb els nens i nenes la 18a edició del Premi Pilarín Bayés". Això sí, amb totes les condicions de seguretat necessàries per tal de complir amb els protocols sanitaris.

Una trobada ben especial per a un curs (una mica) especial. I que va incloure una sorpresa que ha agradat moltíssim als infants participants. En col·laboració amb Catalunya Ràdio, aquesta setmana s'ha instal·lat un estudi de ràdio mòbil on els guanyadors i guanyadores han pogut gravar el podcast de cada un dels Contes del Confinament. Un progrma que ben aviat es podrà escoltar, amb la veu dels autors i autores dels contes.

Els podcasts es podran trobar, d'aquí uns dies, a l’arxiu de Catalunya Ràdio i a les principals plataformes de podcast del Premi Pilarín Bayés. Una fantàstica eina per tal que famílies i escoles els puguin descarregar i escoltar en tot moment.

L'equip organitzador ha mostrat el seu agraïment a infants, escoles i famílies la seva participació, a l’Ajuntament de Reus que ha cedit l'espai dels Jardins de la Casa Rull, i al MNAC que ha obert les portes a la sala de la cúpula. També han fet extensiu l'agraïment a l'equip de Catalunya Ràdio que ha acompanyat els joves en l’aventura de gravar els contes.