Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 19/05/2014

(Focolars) L’any passat 2013 s’han complert 25 anys de vida de la revista Ciutat Nova, l'edició en català de la revista internacional del moviment dels Focolars. Per aquest motiu, el proper dimecres en el marc de la Nit de les revistes i la premsa en català, Ciutat Nova rebrà un reconeixement. Durant aquest acte altres publicacions que fan les seves noces d’argent seran homenatjades per haver assolit aquest quart de segle de vida.

L’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), l’ACPC (Associació Catalana de Premsa Comarcal) i l’ACPG (Associació Catalana de Premsa Gratuïta) convoquen per primera vegada de forma conjunta els premis de la I Nit de les Revistes i la Premsa en Català. A més de les distincions a totes aquelles capçaleres que durant el 2013 van complir els 25 anys de trajectòria, també s’atorgaran altres premis periodístics.

L’acte tindrà lloc a Barcelona al Convent dels Àngels. La revista Ciutat Nova s’apropa a la realitat des de la perspectiva de la fraternitat universal, posant en relleu els esdeveniments que ajuden a construir una societat més activa i solidària. Amb les entrevistes, articles d’opinió, d’actualitat i retalls de la vida quotidiana Ciutat Nova es transforma en una finestra oberta al positiu i una eina que aporta un granet de sorra cap a un món més unit. L’edició catalana va néixer a l’any 1988 i forma part de les 36 edicions que es publiquen en 22 idiomes en tot el món.

Enguany se celebra el 70è aniversari de la fundació del moviment dels focolars.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.