Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Vídeos

(Justícia i Pau) Una vuitantena d’alumnes de l’escola Mare de Déu dels Àngels, al barri de la Sagrera, han participat al projecte [Rec]fugiades. Mitjançant una metodologia d’Aprenentatge i Servei, i en col·laboració amb Justícia i Pau i l’Associació la Bretxa, l’alumnat ha treballat al llarg d’un trimestre escolar per comprendre la situació de les persones migrades i refugiades. Una primera fase de coneixement i informació que ha portat a aquests estudiants a la creació de videoclips, curtmetratges, fotografies i poemes per tal d’estendre com entenen l’acollida i el respecte a les persones migrades. Amb aquest projecte, tant l’escola com les dues entitats, tenien per objectiu el desenvolupament d’un projecte que contribuís a la cohesió i interculturalitat de l’entorn.

 

Acte de cloenda

El proper dimarts 11 de juny tindrà lloc l’acte de cloenda en que es podran veure les diferents obres artístiques elaborades en aquest aprenentatge. Tindrà lloc al Centre Can Clariana Cultural i comptarà amb la participació de la Carmen Juares,  membre de l’Associació Mujeres Migrantes  que defensa els drets de les dones migrades treballadores de la llar i la cura.

L’exposició romandrà oberta al públic de l’11 al 20 de juny al Casal de Barri Torre de la Sagrera, amb el títol "[Rec]fugiades: la diferència ens enriqueix, el respecte ens uneix"