×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de Montserrat) El proper dissabte 6 d’abril, de 10 a 18h, el Monestir de Montserrat convida nois i noies de 20 a 35 anys a viure un dia de recés. Antoni Pou, monjo de Montserrat, dirigirà aquesta jornada, que té com a objectiu reunir joves en esperit de recerca, que valoren la dimensió espiritual en les seves vides i volen aprofundir la seva fe.

La conferenciant convidada és la periodista especialitzada en religió Míriam Díez Bosch. El recés porta per títol Viure l’Evangeli des de les xarxes socials. Després de l’activitat de benvinguda, a les 10.15h, a les 11h els participants podran optar per assistir a la missa conventual o començar una reflexió personal a partir d’uns textos espirituals; a les 12 hi haurà tindrà lloc la conferència sobre les tecnologies de la informació i la comunicació, en la qual la periodista Miriam Díez descobrirà nous recursos per a motivar la vida espiritual. A la tarda es compartiran en grup les reflexions generades per la ponència i, per acabar, hi haurà una pregària amb cants de Taizè, per posar davant de Déu les reflexions i els anhels que haurà suscitat aquesta jornada.

El recés s’acabarà a les 18h, perquè els participants que vulguin puguin assistir també a la pregària de vespres amb els monjos. Aquest recés tindrà lloc a l’hostatgeria del monestir de Montserrat i s’emmarca dins de les activitats pastorals que es realitzen periòdicament en aquest espai. El preu és de 10€, que inclou el dinar al menjador de l’hostatgeria.