Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Eloi Aran –CR) Seguim el nostre 'Qui és qui' de Setmana Santa a través dels personatges de Diumenge de Pasqua. Aquí les dones són les protagonistes principals, especialment Maria Magdalena però també, tot i que no apareix als Evangelis, Maria, mare de Jesús i, potser, també nosaltres mateixos a través de Joan, el deixeble estimat. Descobriu tot seguit 'Qui és qui Diumenge de Pasqua'.

Qui és qui Diumenge de Pasqua?

1. L'àngel. El jove de blanc. Cal algú que ens indiqui la llum després de la fosca, algú que ens capaciti per entendre la bona nova de la Resurrecció.

2. Maria Magdalena. La seguidora de Jesús fins al final de tot. Aquella qui el voldria retenir al seu costat.

3, 4 i 5. Maria, mare de Jaume; Salomé i Joana. Les altres dones que van apareixent juntament amb Maria Magdalena. Les primeres en testimoniar o restar silents per la por davant el misteri de la resurrecció.

6. Guardià. Aquell que, com potser també nosaltres, resta adormit davant el misteri de la vida que s'esdevé davant seu.

7. Maria, mare de Jesús. Com no deuria estar esperant la resurrecció la mare de Jesús? Quina deuria ser la seva alegria?

8. Joan (o potser tu mateix?). El deixeble estimat que "veié i cregué". Potser també nosaltres estem cridats a desvetllar el Misteri i creure en Aquell que és el Camí, la Veritat i la Vida.

Amb aquests 8 personatges completem un material genuí, editat per CatalunyaReligió.cat, que tant pot ser destinat al joc familiar, amb amics, grups de fe o de catequesi, o com a eina pedagògica a l'escola. És un recurs lúdic i cultural que posa cara als qui formen part del relat de la Passió, Mort i Resurrecció de Jesús de Natzaret. Recupereu aquí els personatges del 'Qui és qui Dijous Sant' i del 'Qui és qui Divendres Sant'; o bé descarregueu el Joc complet amb els 24 protagonistes del Tridu Pasqual.