Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat d’Urgell) La XXIa edició del Festival Internacional Orgue&nd que organitza l’Església de les Valls d’Andorra i l’Associació Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra va arribar el dia 22 d’agost al seu punt final, en una edició absolutament atípica que ha estat marcada per la pandèmia provocada pel Covid-19.

El Festival 2020 ha tirat endavant malgrat les dificultats, adaptant-se a les normes de seguretat sanitàries, amb la programació de 5 concerts durant el mes d’agost.

L’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, va assistir al concert del dia 15 d’agost per donar el seu suport a l’empenta i tenacitat dels organitzadors, que malgrat les dificultats provocades per la pandèmia van perseverar en el seu esforç d’organitzar el Festival i oferir al públic del Principat d’Andorra un programa ric en alta qualitat musical.

El Festival va estar conformat per 5 concerts d’orgue que es van dur a terme a les esglésies parroquials d’Escaldes-Engordany, Andorra la Vella i La Massana, i es va comptar amb la presència dels prestigiosos músics Renata Marzec i Radoslaw Marzec; Thomas Ospital; Przemyslaw Kapitula; Luis Pedro Bráviz i Aaron Ribas.

El programa inicialment previst es va veure alterat per les dificultats que la pandèmia actual va causar en el desplaçament d’alguns dels músics convidats però gràcies a la perseverança i amor a la música d’orgue dels organitzadors es va modificar sobre la marxa, fet que va permetre que el Principat d’Andorra pogués oferir als andorrans i turistes una oferta cultural musical d’alt nivell i qualitat.