Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Direcció General Afers Religiosos) Aquest dilluns s'ha publicat la licitació pel servei de recollida de dades de les minories religioses a Catalunya pels anys 2021-2024, la despesa del qual va ser aprovada pel Govern el 23 de març. El termini de presentació d'ofertes finalitza el dilluns 19 d’abril d’aquest 2021. Tota la informació relativa al procediment obert de contractació del servei de recollida de dades de les minories religioses a Catalunya 2021-2024 es pot consultar a la plataforma electrònica de contractació pública de la Generalitat de Catalunya.

El Mapa religiós de Catalunya és un projecte impulsat i finançat per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu identificar i conèixer en profunditat les comunitats religioses i els llocs de culte de totes les confessions presents a Catalunya. Es tracta d’una eina clau per garantir una bona atenció a les entitats religioses de Catalunya i treballar per l’exercici dels drets de llibertat religiosa.

L’última actualització que es va publicar recull les xifres en l’àmbit comarcal sobre els llocs on es fa culte habitualment, amb dades de 2019. L'estudi comptabilitza un total de 8.165 centres arreu del territori català, corresponents a 13 confessions religioses.

La contractació del servei té una durada de 4 anys i està valorat en 183.762,20 € sense IVA. El servei ha de permetre actualitzar la informació de totes les entitats religioses no catòliques presents a Catalunya durant un període de tres anys naturals, entre el juliol del 2021 i el juny del 2024.