Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) L'Equip d'Espiritualitat Ignasiana de Lleida engegarà el curs vinent acadèmic una nova experiència de pregària: els Exercicis Espirituals en la Vida Quotidiana (EVQ). Els Exercicis Espirituals de Sant Ignasi són un camí d'aprofundiment en la vida espiritual, un mètode de pregària i d'apropament a Déu que busca clarificar la vida interior, conèixer els moviments interns de la persona i disposar-se per escoltar millor la veu de Déu i trobar la seva voluntat.Molts heu sentit a parlar els Exercicis Espirituals en la seva modalitat més habitual: el recés.

Però Sant Ignasi preveu també la possibilitat de viure aquesta experiència bàsicament dins la vida quotidiana. Es tracta de trobar un moment al dia (una hora aproximadament) per dedicar-ho a la pregària. Des de l'equip d'Espiritualitat Ignasiana proposaran a les persones interessades un acompanyant amb el qual trobar-se un cop per setmana per compartir amb ell el que va passant en aquests moments de pregària. L'acompanyant adapta les orientacions generals i amb ell es va comentant com van els Exercicis i quin profit se'n treu.

Per donar més intensitat a aquest itinerari, la proposta es reforça amb tres recessos: un al principi, un al mig i un altre cap al final del procés. El primer i el darrer a Manresa, lloc capital de l'espiritualitat i la vida d'Ignasi de Loiola, i el del mig a Barcelona (Casa d'Exercicis de Sarrià).El preu de la inscripció als Exercicis que inclou les despeses organitzatives i el material és de 35 euros. Es farà efectiu en el moment de la inscripció. El cost de l'estada durant els caps de setmana va a càrrec dels participants. Existeix una petita caixa social en cas que aquest cost sigui massa elevat per alguna persona. Per ampliar la informació podeu escriure a espiritualitat.santignasi@gmail.com.