×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Estris) Aquest dimarts 13 de març se celebrarà la jornada “Del currículum competencial a la transformació educativa”. En aquest acte, les principals xarxes de transformació educativa es reuniran per analitzar el canvi en l’aprenentatge i l’avaluació dels currículums competencials, així com el paper i la formació dels docents dels sistemes educatius implicats.

A la jornada, la directora de l’International bureau of Education de la Unesco, la Dra. Mmantsetsa Marope presentarà una iniciativa mundial de la branca acadèmica de la UNESCO per transformar competencialment els currículums, l’aprenentatge, l’avaluació i el rol i formació dels docents a l’educació.

També es tractarà sobre les iniciatives que han generat diferents xarxes per possibilitar els canvis en l’aprenentatge i al conjunt del sistema com són: la Xarxa de Competències BàsiquesEscola Nova 21Xarxes per al CanviXarxa d’orientacióEducació 360, Xarxa d’Educació Infantil 0-6, o la Xarxa d’Acords de Coresponsabilitat del Vallès, així com de quines noves passes cal fer per avançar en la transformació educativa.

La jornada començarà a les 9 del matí al Cosmocaixa. L'han organitzat conjuntament pel Centre UNESCO de Catalunya, el Departament d'Ensenyament, la Fundació Jaume BofillRosa Sensat, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, el Consorci d’Educació de Barcelona, la Diputació de Barcelona.